•  
    • خانه
    • جشنواره قهوه
      • معرفی جشنواره قهوه ایران
      • معرفی انجمن صنعت قهوه ایران
      • محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران
    • مشارکت کنندگان
      • فرم ثبت نام غرفه
      • پلان نمایشگاه – نمایشگاه بین المللی تهران
      • برندها
    • مسابقات
      • مسابقه جایزه بزرگ رست قهوه ایران سال ۱۳۹۸
      • اسکورشیت داوری مسابقه جایزه بزرگ رست قهوه ایران سال ۱۳۹۸
      • قوانین مسابقه جایزه بزرگ رست قهوه ایران سال ۱۳۹۸
      • مسابقه ایبریک
      • چالش موکاپات
    • آرشیو جشنواره
      • مروری بر جشنواره سال ۹۶
      • جوایز مسابقات باریستا و لته آرت سال ۹۶
    • گالری
    • ارتباط با ما
  • نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران

    نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران

    •  

       
       
      irancoffeefestival.ir
  • خانه
  • جشنواره قهوه
    • معرفی جشنواره قهوه ایران
    • معرفی انجمن صنعت قهوه ایران
    • محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران
  • مشارکت کنندگان
    • فرم ثبت نام غرفه
    • پلان نمایشگاه – نمایشگاه بین المللی تهران
    • برندها
  • مسابقات
    • مسابقه جایزه بزرگ رست قهوه ایران سال ۱۳۹۸
    • اسکورشیت داوری مسابقه جایزه بزرگ رست قهوه ایران سال ۱۳۹۸
    • قوانین مسابقه جایزه بزرگ رست قهوه ایران سال ۱۳۹۸
    • مسابقه ایبریک
    • چالش موکاپات
  • آرشیو جشنواره
    • مروری بر جشنواره سال ۹۶
    • جوایز مسابقات باریستا و لته آرت سال ۹۶
  • گالری
  • ارتباط با ما
      • صفحه‌اصلی برندها
      • معرفی شرکت بُن مانو

       بن مانو

      دم به دم، تازگی

       

      در «بن‌مانو» تمام تلاش‌ها معطوف به خلق تجربه‌ای یکتا از نوشیدن قهوه‌ای تازه‌برشت و با‌کیفیت است؛ به این دلیل که اشتیاقی بی‌پایان برای تولید «ناب‌ترین محصول ممکن» را داریم و پیوسته به دنبال کسب، تولید و نشر دانش بیشتری هستیم. این پژوهش‌ها، ما را به درک بهتر چالش‌های تولید قهوه هدایت می‌کند.

      از این طریق است که می‌توانیم به فعالیت‌های نوآورانه‌ی خود در این عرصه به‌صورت پایدار ادامه دهیم و امروز در مسیری قرار گیریم که  شایسته انتخاب از نگاه شما باشیم.

      برشته‌کاری قهوه

       

      آخرین مرحله‌ی فرآوری قهوه قبل از رسیدن به فنجان، برشته‌کردن (تفت‌دادن / روست‌کردن) است. حدود ۲۰۰ ترکیب شیمیایی مختلف در دانه‌ی قهوه‌ی خام‌ وجود دارد که پس از برشته‌کاری به بیش از ۱۲۰۰ ماده‌ی گوناگون افزایش می‌یابد.
      زمانی که دانه‌ی قهوه‌ی سبز رنگ را برشته می‌کنند، حجم دانه به دو برابر افزایش یافته و رنگ و چگالی دانه تغییر می‎کند. وقتی که دانه حرارت می‌بیند، ابتدا به رنگ زرد و به تدریج به رنگ قهوه‌ای روشن (شبیه رنگ دارچین) در می‌آید. با ادامه‌ی حرارت‌دهی، مرحله‌ی اول بازشدگی (کِرَک – در فرهنگستان زبان فارسی آن‌را «تَرَق» معادل‌سازی کرده‌اند) دانه‌ها رخ می‌دهد؛ تقریباً اتفاق مشابهی که در تفت‌دادن دانه‌های ذرت مشاهده می‌کنید. در این مرحله، صدای بازشدن دانه‌های قهوه به ‌راحتی شنیده‌شده و رنگ آن‌ها قهوه‌ای روشن (تیره‌تر از دارچین) می‌شود. برحسب نوع دانه‌ی قهوه و شیوه‌ی مصرف‌ آن، فرآیند برشته‌کاری می‌تواند تا مرحله‌ی دوم بازشدگی ادامه یابد. رنگ دانه‌های قهوه با دوبار تَرَق، قهوه‌ای تیره است.
      به‌طور کلی، ۴ درجه‌ی برشتکاری تعریف می‌شود؛ برشته‌کاری روشن‌برشت (لایت‌روست)، میان‌برشت (مدیوم‌روست)، میان-تیره‌برشت (مدیوم-دارک‌روست) و تیره‌برشت (دارک‌روست). درجه‌‌‌ی برشتکاری قهوه را از میزان تیرگی رنگ آن‌ می‌توان تشخیص داد.
      زمان، دما و نرخ تغییر دما شاخصه‌های اساسی در فرآیند برشته‌کاری هستند و با تغییر این عوامل می‌توان به ویژگی‌های طعم و رایحه‌ای متفاوتی دست یافت.

       

      درباره بن مانو

      در «بن‌مانو» تمام تلاش‌ها معطوف به خلق تجربه‌ای یکتا از نوشیدن قهوه‌ای تازه‌برشت و با‌کیفیت است؛ به این دلیل، اشتیاقی بی‌پایان برای تولید «ناب‌ترین محصول ممکن» را داریم و پیوسته به دنبال کسب، تولید و نشر دانش بیشتری هستیم. این پژوهش‌ها، ما را به درک بهتر چالش‌های تولید قهوه هدایت می‌کند. از این طریق است که می‌توانیم به فعالیت‌های نوآورانه‌ی خود در این عرصه به‌صورت پایدار ادامه دهیم و امروز در جایگاهی قرار گیریم که شایسته انتخاب از نگاه شما باشیم.

       

      چشم‌انداز

       

      ما برآنیم تا با پیشرو بودن در فرآیند تولید، نوع و کیفیت محصول، خدمات و توزیع، الگویی برای تولیدکنندگان ایرانی باشیم و به مرجعی برای فرهنگ قهوه در ایران تبدیل شویم. می‌پنداریم که نظر مردم ایران و منطقه باید نسبت به کالای ایرانی بهبود یابد و در این راستا با اشتیاق می‌کوشیم.

       
       
       
       

      محصولات

      انواع قهوه تازه‌برشت تخصصی و تک‌خاستگاه و ترکیب‌های اختصاصی بن‌مانو. محصولات جانبی و مرتبط

      قهوه تک خاستگاه بن مانو:

      قهوه لینگتون

       
       

      قهوه لینگتون یکی از انواع قهوه‌های تک‌خاستگاه است، اما یکی از سوالات مهمی که ممکن است در ذهنتان ایجاد شود این است که قهوه تک‌خاستگاه چه نوع قهوه‌ای است؟ و یا اینکه به چه نوع قهوه‌ای، قهوه تک‌خاستگاه می‌گویند؟

      عبارت تک‌خاستگاه شاید در نگاه اول یک عبارت مختصر باشد اما معنایی عمیق را دربرمی‌گیرد. این عبارت معادلی است برای واژه Single Origin. اما معنای آن چیست؟

      قهوه‌ای را که از یک تولیدکننده واحد، یک برداشت و یا یک منطقه در یک کشور تهیه شده باشد، قهوه تک‌خاستگاه می‌نامند.

      قهوه لینگتون نیز قهوه‌ای تک‌خاستگاه است که در کشور اندونزی کشت می‌شود. قهوه‌‌ای یک‌دست که از نوع گونه عربیکاست و طعم آن منعکس‌کننده محل کشت این دانه است و تاثیرگرفته از ویژگی‌های جغرافیایی همان مزرعه و منطقه خاصی که درون آن کشت شده و اکنون به دست ما رسیده است.

       

      قهوه آچه‌گایو

       
       

      قهوه آچه‌گایو نیز از قهوه‌های تک‌خاستگاه به شمار می‌رود. این دانه قهوه نیز از گونه عربیکاست و در کشور اندونزی کشت می‌شود. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های قهوه‌های تک‌خاستگاه همانطور که ذکر شد یک‌دست بودن آن است، قهوه‌ای که ترکیبی یا blend نیست و این ویژگی به کیفیت بالاتر این نوع دانه‌ها کمک می‌کند. با توجه به قوی بودن بازار مصرفی قهوه، این عامل خود تاثیرگذار بر روش‌های کشت قهوه است و برای تحقق این مهم، کشاورزان با انتخاب بهتر، نظارت بیشتر، دقت بالاتر و به کارگیری فناوری‌های جدید در فرآوری قهوه بدون شک قهوه‌ای مرغوب‌تر را ارائه خواهند کرد.

      قهوه‌های تک‌خاستگاه علاقه‌مندان قهوه را با هرآنچه که در مسیر طولانی از مزرعه تا فنجان طی شده است، آشنا می‌کند و به راستی چه چیزی بیشتر از این می‌تواند حس شور و اشتیاق یک کشاورز را که در زمان تولید،صرف محصولش کرده است را به من و شما منتقل کند؟

      قهوه ترکیبی بن مانو

       

      قهوه آرتیمان

      قهوه رویال

      قهوه مانوکا

       
       
       
       
       
       

       
       
       
       
       
       
       
       

       

  • دبیرخانه دائمی نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران
    تلفن:
    02188703990
    02188703991

    ایمیل: info@irancoffeefestival.ir

    • گالری
    • آرشیو جشنواره
    • داوران و اساتید
    • مسابقات
    • برندها
    • ارتباط با ما
  • نمایشگاه و جشنواره قهوه ایران

    © نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

دایر شده توسط نگاه نرم
دایر شده توسط نگاه نرم